Foto: Instagramscreen

au!

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA TAJNI LEK KOJI JOJ JE POMOGAO DA ZATRUDNI: Godinama se borila za POTOMSTVO, rešena misterija!

Pevačica ispričala i da je zatrudnela tek posle treće vantelesne oplodnje

Objavljeno: 13.03.2021. 09:45h

Seka Aleksić je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je na Instagram nalogu odgovarala na pitanja pratilaca o raznim temama, kao što su odnosi sa koleginicama Jelenom Karleušom i Milicom Pavlović, ali i insulinska rezistencija i vantelesna oplodnja.

Folkerka je otkrila i da je imala problem da zatrudni zbog insulinske rezistencije.

“Pazila sam šta jedem i pila sam lek po preporuci lekara, sigurno četiri godine. Kod mene je to bila smetnja za uspeh u vantelesnoj oplodnji. Kada smo to otklonili i kada su se poklopile neke druge stvari, ja sam ostala u drugom stanju”, objasnila je pevačica koja je sinove rodila carskim rezom, po preporuci lekara, iako je njena želja bila da tobude prirodnim putem.

foto: printscreen

Poznato je da Seka najviše vremena provodi sa svojim mužem i sinovima, a ne krije da bi volela da ima još dvoje dece.

Pošto su joj obe trudnoće započete vantelesnom oplodnjom, obećala je da će snimiti Jutjub video u kome će detaljno govoriti o tom iskustvu, a sada je ispričala kako je jedva dočekala da vidi rezultate VTO.

“Bila je to treća VTO i nakon šest dana sam kupila test za trudnoću. Probala sam i ništa nije pokazalo. S obzirom na to da sam bila u hotelskoj sobi, ostavila sam test sa strane, nisam ga bacala u kantu, jer sam čula da neko govori naš jezik kroz hodnik, pa nisam htela da bacam, jer sam se plašila da neko ne razglasi. Uđem u kupatilo posle dva sata, sednem i pogledam, kad ono dve crte, kad nisam pala u nesvest! Nakon toga sam sve do vađenja krvi svaki dan isprobavala po tri testa najmanje. Ispostavilo se kao tačno!”, napisala je Seka.

(Espreso)