Problemi u braku, Foto: Profimedia

ne padajte na istu foru ako ste sestra!

SUPRUG JE MOJOJ SESTRI POSLAO BEZOBRAZNU PORUKU: Žena je podelila svoju ispovest! ONDA JOJ JE DAT BITAN SAVET

Psihoterapeut joj savetuje da sa njim opet popriča o tome kako se ona zbog takvih stvari oseća i da ga zamoli da pokuša da se suzdrži od takvih grešaka

Objavljeno: 09.02.2021. 14:58h

Suprug i ja oboje imamo 30 godina i zajedno smo već 10 godina i ja sam odavno navikla na greške koje mu se događaju jer ima ima ADHD (poremećaj pažnje s hiperaktivnošću) piše anonimna žena u pismu terapeutkinji Deidre Sanders, kolumnistkinji za The Sun.

No nedavno joj je, kaže, 25-godišnja sestra rekla da joj je poslao neprikladnu poruku i da bi trebalo da razmisli o tome da ga ostavi. Suočila ga je, kaže, s njenim tvrdnjama, ali on se kune životom njihove petogodišnje ćerke da se samo šalio.

- Kaže da ona ne shvata šalu. Volim ga, ali umore me problemi koje stvara - kaže žena u pismu.

- Nije u redu što je vaš suprug uzrokovao vašoj sestri nelagodu, ali ako se često muči da kaže pravu stvar i vi ga volite uprkos njegovim problemima, možda vam govori istinu - odgovorila joj je Deidre.

Savetovala joj je da sa njim opet otvoreno i iskreno popriča o tome kako se ona zbog takvih stvari oseća i da ga zamoli da se pokuša suzdržati od takvih grešaka.

- Ako mislite da je potrebno, odite sa njim na savetovanje - kaže Deidre.

Bonus video:

(Espreso/Srbija Danas)