Foto: Privatna arhiva / Kurir

šta se dešava?!

UKLONIO JE TENDENCIOZNO?! Šokantan detalj na licu Cecinog dečka POTPUNO ZBUNIO JAVNOST: Svi u neverici gledaju!

Svima je to privuklo pažnju!

Objavljeno: 03.02.2021. 20:22h

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović su novi par na estradi o kojima bruje mediji. Oni su obelodanili svoju vezu i više se ne kriju, te njihovi pratioci na Instagramu mogu u poslednje vreme da gledaju njihove zajedničke fotografije.

Nedavno su bili na odmoru na Kopaoniku gde su uživali u zimskim čarolijama, a sa njima je bila i Bogdanova ćerka iz prvog braka.

Po povratku sa zasluženog odmora, Bogdan i Ceca i dalje pune novinske stupce. Srejović je veoma aktivan na Instagramu i javnost budnim okom prati svaku njegovu objavu. Najviše fotografija ima sa ćerkom Iskrom, a na Kopaoniku je objavio i fotografiju sa Cecom.

Detalj koji je svima privukao pažnju na Bogdanovim fotografijama je njegova isečena obrva. Nije poznato da li je namerno uklonio deo ili je nešto prethodilo oštećenju obrve.

Podsetimo, Ceca i Bogdan su krili svoju vezu od javnosti, ali nakon što je isplivala zajednička fotografija, svi su saznali da Ražnatovićeva ima novu ljubav, a potom se saznalo da su oni već neko vreme zajedno, te da su se tajno viđali.

(Espreso)