Foto: Profimedia

niste znali!

IZ STRAHA NAPRAVILA KRIMINALAN POTEZ!Bred čekao Dženifer devet meseci na intimni čin: TVRDNJE KOJE SU ŠOKIRALE SVET

Tajne bivšeg para.

Objavljeno: 03.02.2021. 16:28h

Glumica Dženifer Aniston i Bred Pit počeli su da se viđaju 1998. godine, nakon što su im njihovi agenti dogovorili sastanak. Odmah su postali novi zlatni par Holivuda, a nakon pet meseci bajkovite romanse "pala" je veridba, da bi venčanje usledilo u julu 2000. Međutim, pet godina kasnije, njihov razvod šokirao je svet slavnih i brojne fanove.

Kako piše britanski tabloid “Daily Star”, omiljena holivudska glumica i zvezda hit TV serije “Prijatelji”, naterala je svog muškarca na dugih devet meseci apstinencije, što bi značilo da su se verili pre nego što su konzumirali vezu.

foto: Profimedia

- Dženifer se navodno bojala da će im seks pokvariti odnos i zato nije htela da žuri. Tad je to smatrala najmudrijom odlukom koju je mogla da donese. Zamislite da Bredu Pitu kažete kako mora da čeka na intimni čin - ispričao je svojevremeno izvor blizak bivšim supružnicima za “The Mirror”.

Strani mediji takođe pišu kako je glumački par napokon završio u krevetu tokom romantičnog vikenda u Akapulku u Meksiku, na Dan zaljubljenih 1999, samo pet meseci pre venčanja.

(Espreso)