Foto: Profimedia

POTRESNO

KOLEGE U SUZAMA ZBOG MIRE! Svi su skrhani bolom, njena TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA treba da na savesti čitavoj SFRJ!

Nakon tužne vesti o smrti poznate glumice, kolege se u suzama rastaju od nje...

Objavljeno: 22.01.2021. 23:40h

Prerani odlazak slavne glumice pogodio je njene kolege, koje su o ovom gubitku govorile.

Naš glumac Mima Karadžić ne krije tugu:

foto: printscreen

“Imao sam veliku sreću u životu da jedan od mojih prvih filmova snimim upravo sa njom. Da sam birao sa kim bih snimio „Lepotu poroka”, ne bih bolju glumicu izabrao. Sećam se kada sam je prvi put video, to je bila najlepša žena na svetu, sa predivnim glasom”, rekao je Mima.

Branislav Lečić ne može da veruje da je bolest pobedila Miru, a ne Mira nju:

foto: N1/Insajder/printscreen

“Mira je bila moja prijateljica. Znao sam da je bolesna, ali opet me je ovo iznenadilo, jer nisam očekivao da će da ode. Radi se o jednoj sjajnoj glumici i hrabroj osobi. Održavali smo kontakt, ona je dolazila s vremena na vreme u Beograd.

Svetlana Bojković je izjavila:

foto: printscreen

“Žao mi je njenog života i činjenice što je morala da ode iz zemlje u nesrećnim okolnostima.

Dara Džokić ne može da veruje šta se dogodilo.

“Nisam znala da je bila bolesna. Miru sam poznavala, jako sam je volela i poštovala. Kad sam saznala za ovu vest ,ceo njen život mi je prošao kroz glavu. Ona je imala jednu veoma tužnu životnu priču koja treba da bude na savesti čitave bivše Jugoslavije”, izjavila je Dara.

Glumac Branko Cvejić znao je za Mirinu bolest.

“Ona je dolazila u JDP, ali moj kontakt sa njom je bio zanemarljiv naspram svih njenih uloga koje je imala za života”, rekao nam je Cvejić, a Tanasije Uzunović istakao je da žali što je rat sprečio da zaigra sa Mirom u pozorištu:

“Pamtim je po svemu najlepšem i najboljem, u svakom pog ledu i kao ženu i kao glumicu. Trebalo je da igramo jednu predstavu u JDP, ali zbog rata nažalost to nikada nismo ostvarili.

Milan Lane Gutović žali što nije imao priliku da bolje upozna Furlanovu.

foto: Printscreen/youtube

“Nažalost, nisam toliko dobro poznavao Miru, ali svakako me je zatekla ta vest. Mi smo snimali jedan film pre 30 godina i od tada je više nikada nisam video”, rekao je Lane.

“Nikada nisam imao direktan kontakt sa Mirom Furlan, ali sam imao priliku da sarađujem sa Goranom Gajićem, a time je i moje saosećanje veće. Ona je obeležila jednu epohu, jedno vreme koje njoj nije bilo naklonjeno”, izjavio je dramski pisac Stevan Koprivica.

(Espreso.co.rs/Objektiv)