Foto: Profimedia

Danas će sve biti završeno

ITALIJANI KAŽU - GOTOVO JE! Crvena zvezda ima novo pojačanje!

Kako se navodi, dva kluba su postigli dogovor oko obeštećenja

Objavljeno: 21.01.2021. 09:06h > 09:08h

Italijani kažu: "Sve je gotovo"! Filipo Falko je novi igrač Crvene zvezde.

Tu vest su kasno sinoć objavili brojni italijanski sajtovi poput "Skaj sporta", ali i specijalista za transfere Alfredo Pedula.

Kako javlja upravo ovaj novinar "Gazete delo sport", srpski šampion je pristao da isplati Lećeu obeštećenje u dve rate od po 750.000 evra.

To znači da je italijanski klub na kraju dobio ono što je tražio, a to je 1,5 miliona evra za obeštećenje, dok je Zvezda prvo nudila samo milion.

foto: Profimedia

Tako da su se Leće i Zvezda dogovorili dok je ostalo još da crveno-beli dogovore lične uslove sa 28-godišnjim igračem što ne bi trebalo da bude problem.

Mogućnost da posle Serije B u Zvezdinom dresu igra i u Evropi ispostavila se kao presudna, mada je Falko imao i ponude Parme i Sasuola. S tim da ga je Sasuolo hteo samo kao zamenu za Domenika Berardija, dok mu u Zvezdi nude ozbiljnu rolu. Mediji na "čizmi" uvereni su da će zato ceo posao tokom četvrtka i biti finaliziran.

Ovo bi moglo da znači da je Zvezda odustala od angažovanja Simonea Edere iz Torina koji je dugo figurirao kao ozbiljnija opcija nego Falko.

(Espreso.co.rs)