Foto: Foto: Emilija Jovanovic

TUGA!

POZNATI PEVAČ ZARAŽEN, VEST ODJEKNULA KAO BOMBA! Svi ZABRINUTI za njegovo stanje, smogao snage da se oglasi!

Robi Vilijams je pozitivan na korona virus.

Objavljeno: 20.01.2021. 20:19h > 20:23h

Pevač Robi Vilijams, trenutno je u karantinu sa svojom porodicom koja je bila u kontaktu sa obolelima od korona virusa. Novinari u Velikoj Britaniji pišu da muzička zvezda nije u običnom karantinu već u iznajmljenoj vili koja košta 100.000 evra nedeljno.

foto: EPA/Peter Powell

Robi Vilijams sa porodicom otišao je na Karibe krajem prošle godine. Zajedno sa suprugom Aidom i decom Tedijem, Kokom i Šarltonom i Beuom.

Porodica Vilijams izjavila je da će produžiti boravak i izolovati se, nakon što su bili u kontaktu sa zaraženim i nakon što je Robi tesitran pozitivno na korona virus.

"Povrdio je da će ostati u vili sa porodicom. Svakako ovo nije najgore mesto na kojem možete da budete zatvoreni, ali ne možete na plažu. Moraće da ostanu zaključani 14 dana", rekao je izvor.

foto: Profimedia

Pevač je fotografisan prošlog meseca sa maskom pre odlaska na krstarenje. Međutim, u toku putovanja i kasnije družio se sa ljudima, među kojima je bilo i zaraženih.

Pevač je prošle godine izjavio da mu ne pada teško izolacija jer provodi vreme sa suprugom i decom.

"Ljudi iz oblasti muzičke umetnosti trenutno pate, ali ja sam zahvalan jer mogu sebi da obezbedim život u ovom periodu i da se vratim sceni kad god da se ovo završi", rekao je Robi Vilijams.

(Espreso.co.rs / Dejli Mejl)