Foto: Printscreen/Instagram

Doveo je iz grčke

BAHATA ZVEZDA SITIJA OPET NA STUBU SRAMA: Zbog "DRUŽENJA" sa SE*S BOMBOM ponovo prekršio pravila Kovid protokola!

Umesto da crnka bujnih oblina prvo provede obaveznih 14 dana u samoizolaciji ona je odmah prebačena u njegovu luksuznu vilu na "druženje"

Objavljeno: 10.01.2021. 19:07h

Fudbaler Mančester Sitija Benžamen Mendi nastavio je da krši sva pravila vezana za Kovid protokole, baš kao i njegov saigrač Kajl Voker.

Nakon što je u društvu proslavio Novu godinu i na taj način prekršio stroga pravila, Francuz je nastavio da se ponaša kao da se ništa nije desilo, te da u svetu, a posebno u Britaniji nije alarmantna situacija u vezi s pandemijom.

foto: AP

Tako je prethodnih dana uživao po gradu sa devojkom Klaudijom Marino. Provodili su se četiri dana, iako je ona trebalo da bude u izolaciji.

foto: Printscreen/Instagram

Atraktivna crnka je tek doputovala iz Grčke. Prema propisima je trebalo da u izolaciji provede 14 dana, ali se to nije desilo.

foto: Printscreen/Instagram

Objavila je ubrzo po dolasku fotografiju iz Mendijeve vile. Iako je sve brzo obrisano, mnogi su videli objavu i Mendy bi sada mogao biti kažnjen i od kluba, ali i od lige.

foto: Printscreen/Instagram

Jednostavno moraju se pronaći neke adekvatne kazne za ovakvo bahato ponašanje u ovoj teškoj situaciji, jer očigledno sve što je do sada urađeno po tom pitanju nije uopšte imalo uticaja da prestane neodgovorno ponašanje brojnih sportskih zvezda širom sveta.

(Espreso.co.rs)