Foto: Printscreen

opa!

IZAŠAO IZ ZATVORA PA UŠAO U RIJALITI: Evo šta Kristijana Golubovića čeka kad napusti Zadrugu! MAŠALA!

Zna zašto se bori!

Objavljeno: 06.01.2021. 07:57h

Kristijan Golubović svakodnevno daje sve od sebe da izazove pažnju vernih pratilaca četvrte sezone rijalitija Zadruga, a osim papreno velikog honorara, nekadašnji robijaš ima još jedan razlog da svoj boravak na imanju u Šimanovcima učini vrednim gledanja.

Naime, Kristijan je sklopio s produkcijom ružičaste televizije dogovor po kom će mu nakon završetka rijalitija biti dodeljena nekretnina i novac u vrednosti od 150.000 evra, piše "Kurir".

U pitanju je stan čija je izgradnja u toku, a navodno se očekuje da će biti useljiv sredinom ove godine. Kristijanov stan je, prema ovim tvrdnjama, jednosoban i imaće oko 50 kvadratnih metara.

foto: Printscreen

Nedavno je i sam Golubović rekao kako je njegov honorar znatno veći od ovog iznosa. Iako se ranije spekulisalo da je uzeo oko 200.000 evra za učešće, kao i da neće biti u trci za pobednika, on je otkrio da će dobiti 350.000 evra. Rekao je i kako je u "Zadrugu" ušao jer toliko novca nikad ne bi mogao da zaradi.

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za "Avaz" pre ulaska u rijaliti.

Kristijan je prvobitno tražio da novac dobije na ruke, ali, posle predloga produkcije, prihvatio je da mu se jedan deo isplati preko nekretnine, prema pisanju gorepomenutog dnevnog lista.

(Espreso.co.rs)