Foto: Starsport©

uveliko radi

PIKSI VEĆ POČEO DA OKUPLJA STRUČNI ŠTAB: Poznato je ko će mu biti prvi pomoćnik kad preuzme reprezentaciju?!

Do Božića bi sve trebalo da bude i ozvaničeno

Objavljeno: 27.12.2020. 21:11h > 21:13h

Ime novog selektora Srbije još nije obelodanjeno, a i javnost navija i sve ukazuje na to da će kormilo "Orlova" u putu ka Mundijalu u Kataru u rukama držati Dragan Stojković Piksi.

"Kurir" javlja da je to takoreći rešena stvar, a sada i otkriva da je Piksi već odlučio ko će mu biti u stručnom štabu, a prvi asistent bi trebalo da bude Boško Đurovski.

foto: Starsport©

Ovaj izbor ne bi trebalo da čudi, jer se njih dvojica poznaju skoro 40 godina, zajedno su tokom 80-ih godina prošlog veka igrali u Crvenoj zvezdi. Boško je bio trener Crvene zvezde 2006. i 2007. godine, u periodu kad je Piksi bio predsednik, a kasnije je Đurovski bio asistent Stojkoviću u Nagoji.

Prema informacijama zvanično postavljanje Stojkovića za novog selektora trebalo bi da se dogodi oko Božića. Kako se saznaje, u toku je papirološki proces jer, kao što znamo, Stojković je do skoro bio angažovan pod jakim ugovorom u Kini, i dobio je je platu dok je bez angažmana, ali je zbog reprezentacije odlučio da se odrekne poslednjih šest meseci tog ugovora.

(Espreso.co.rs)