Foto: EPA/Andrea Di Marco

loš raspored

ČEKA SE NOV DATUM: Ništa od derbija sa početka sezone, svi čekamo odluku čelnika kluba i lige!

Juče je odlučeno da će se utakmica između Juventusa i Napolija odigrati iako je ranije registrovana rezultatom 3:0 za klub iz Torina.

Objavljeno: 23.12.2020. 18:11h

Na početku sezone smo trebali gledati derbi ovih ekipa u Torinu, ali utakmica nije odigrana zbog problema sa koronavirusom, gosti nisu doputovali na utakmicu.

Tada je odlučeno da će se meč registrovati u korist Juventusa rezultatom 3:0 što je izazvalo bes Napolitanaca. Čelnici kluba iz Napolija odmah su podneli tužbu koja im je "upalila".

foto: EPA

Mada, juče je donesena odluka da se meč mora odigrati i da se treba odrediti termin. Sinoć je objavljeno da će se meč igrati već 13. januara, ali čini se da od toga nema ništa.

foto: EPA

Danas je "La Gazzetta dello Sport" objavila da zbog zgusnutog rasporeda meč neće biti odigran tada već da će to najvjerovatnije biti neki termin u januaru na samom kraju sezone nakon što se vidi kako će timovi proći u evropskim takmičenjima.

Međutim, jasno je da se odluka oko novog termina mora doneti brzo, ali kako stvari stoje to verovatno neće biti 13. januara.

(Espreso.co.rs)