Zoran Marjanović u Sudu, Foto: © ATA Images

šok

MARJANOVIĆ PROMENIO LIČNI OPIS! Delibašić u sudnici predložio da se saslušaju 2 pevačice bliske ubijenoj Jeleni

Sudija je potom upitala Zorana zna li on njihove adrese pošto nisu mogli da ih nađu, a on je sudu odgovorio:

Objavljeno: 17.12.2020. 14:02h

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Marjanovićev branilac, advokat Veljko Delibašić, danas je u sudnici predložio da se u nastavku postupka saslušaju dve koleginice svirepo ubijene Jelene - Sandra Afrika i Indi.

- Mi sad predlažemo dva nova svedoka na okolnost odnosa okrivljenog Marjanovića i njegove supruge Jelene a to su Sandra Prodanović zvana Afrika i Indira Aradinović Indi.

Sudija je potom upitala Zorana zna li on njihove adrese pošto nisu mogli da ih nađu, a on je sudu odgovorio:

- Ne, zaista ne znam jer već duže vreme nismo u kontaktu i cela ova situacija udaljila me je i od posla i od ljudi. Dugo smo sa te dve osobe imali saradnju i družili se i porodično - rekao je Marjanović.

foto: © ATA Images

Advokat Delibašić je sudu objasnio da bi te pevačice kao svedokinje mogle da isključe navodni Zoranov motiv za ubistvo supruge Jelene jer su nedavno u jednoj TV emisiji posvedočile o velikoj ljubavi Zorana i Jelene te otkrile i da ju je "držao kao malo vode na dlanu".

Podsetimo, na prethodnom ročištu polovinom novembra ispitan je veštak za telekomunikacije Dragoljub Vasiljević. Njemu su Marjanovićevi branioci i stručni savetnik odbrane za telekomunikacije postavljali pitanja, a on je tada izjavio da je Marjanović svesno isključio mobilni telefon na 25 minuta u vreme ubistva svoje supruge i odbah po uključenju joj uputio poziv u 17.04.

foto: © ATA Images

Stručni savetnik odbrane Saša Savić tada je rekao da je telefon bio isključen, pri uključenju bi bio registrovan bar dva do tri puta na baznim stanicama, a prilikom poziva bi bio registrovan poziv. Sa druge strane Vasiljević smatra da bi se, da je Marnović uključio telefon, pa stajao tri minuta na tom mestu, smenjivale i bazne stanice.

- Ovo je bio munjevit poziv. Čim je uključio telefon pozvao je Jelenu. Zato se ne vide dva loga, naveo je veštak.

(Kurir.rs)