Aca Lukas, Foto: youtubescreen

ŠOK ISPOVEST

LUKASU SE SMUČILO SVE! Ceo život sam vraćao dugove ali njemu NEĆU, pa makar me UBILI!

Lukas je priznao da je od izvesnog zelenaša Dejana Popovića Tigra pozajmio 40.000 eura ali tvrdi i da mu ih je vratio za šta nema ugovor kao dokaz

Objavljeno: 09.11.2020. 21:07h

Pevač Aca Lukas pre par dana suočio se sa izvršiteljima koji su mu upali u stan kako bi zaplenili imovinu zbog navodnog dugovanja.

Lukas je priznao da je od izvesnog zelenaša Dejana Popovića Tigra pozajmio 40.000 eura ali tvrdi i da mu ih je vratio, za šta nema ugovor kao dokaz. Lukas je i u večerašnjoj emisiji Hit Tvit pojasnio čitavu situaciju i objasnio zašto još uvek ima navodni dug, kada ga je prethodno vratio.

foto: Printscreen

“Moj život je transparentan, kockao sam, puno zarađujem…Baš skoro sam pričao o zelenaškim pozajmicama, niko nas nije vukao za uši i sami smo prihvatili i kamatu i sve. Ja sam se njim poznavao, uzeo sam 40.000 evra od njega, jer sam kockao i sada mogu da kažem uzeo sam na kamatu. Za 10 meseci sam mu vratio 80.000 evra. Otišli smo u sud, ali smo napisali smo da sam uzeo 80.000 i da ću vratiti taj iznos uz kamatu. Ja sam vratio pare, mi smo čak bili u dobrim odnosima, ali posle 2, 3 godina su odnosi zahladneli i ja sam iz novina saznao da me tužio za 80.000 evra jer je taj papir ostao kod njega, ja ga nisam uzeo. Doveo čak “svedoka” da kaže da ja nisam vratio pare”, rekao je Lukas.

foto: Printscreen

On tvrdi i da je Popović svedoku dao novac kako bi lažno svedočio.

“Ja te pare neću dati jer sam ih već dao! Celi život sam imao dugove i vraćao, evo nek kažu svi da li ima nekog da mu nisam vratio – njemu neću vratiti pa makar me ubili! Imam svedoke, tražiću ponavljanje procesa i tužiću ga za zelenašenje i reketiranje. Imam puno svedoka i boriću se”, rekao je Lukas u Hit Tvitu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink/Objektiv)