Čarls i Elizabeta, Foto: Printscreen

ROJAL

PRINC ČARLS NAPUŠTA VELIKU BRITANIJU? Velika afera trese porodicu, ovo je skandal

Čarlsovu veliku želju da živi u Italiji otkrila je još 1995. godine njegova tadašnja supruga, princeza Dajana, u jednom inervjuu

Objavljeno: 29.09.2020. 23:40h

Sin kraljice Elizabete, 71-godišnji princ Čarls proveo je duže vremena čekajući da postane kralj Velike Britanije od bilo kojeg naslednika krune u istoriji te države.

Sada dobro obavešteni izvor sa dvora tvrdi kako je Čarlsu i njegovoj supruzi Kamili Parker dojadilo da čekaju na krunu i kako nameravaju da se trajno presele u Italiju, i prepustite princu Vilijamu krunu jednog dana kada kraljica Elizabeta umre ili odstupi sa trona.

Čarlsovu veliku želju da živi u Italiji otkrila je još 1995. godine njegova tadašnja supruga, princeza Dajana, u jednom inervjuu.

Dajana je u tom intervjuu rekla kako misli da će se Čarls i njegova tadašnja ljubavnica Kamila preseliti u Italiju, umesto da Čarls postane kralj jednog dana. Otkrila je kako njen suprug želi da poseduje farmu u Toskani i kako je spreman da ostaviti Dajanu u Britaniji da sama odgaja i priprema Viliama za ulogu kralja. U istom intervjuu spomenut je i izvor s dvora koji je rekao kako Dajana veruje da Čarls nikada neće postati kralj.

foto: printscreen instgram

I tako je danas, 25 godina kasnije, tvrde strani mediji, princ Čarls je napokon odlučio da realizuje svoju dugogodišnju želju.

- Kraljevska porodica ga ne bi krivila ako se preseli zato što su se Viliam i Kejt dokazali sposobnim da preuzmu titulu kralja i kraljice - tvrdi izvor sa dvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)