Foto: prntscreen

samo ako kaže "da"

TANJI SAVIĆ STIGLA PONUDA ZA BRAK, ON MOŽE DA JOJ VRATI SINOVE ZA DAN! U pitanju je JEDAN OPASAN MUŠKARAC

U poslednjih nekoliko dana Tanji Savić dešava se pravo čudo! Naime, pojavio se jedan zreli muškarac, inače veoma bogat i uspešan biznismen, i raspituje se za nju.

Objavljeno: 18.09.2020. 18:04h

U pitanju je mnogo jak biznismen koji može da joj vrati sinove za dan! Prema rečima izvora, čovek je razveden, slobodan je, a na Tanju je slab mnogo pre njenog braka i oduvek je potajno maštao da bude samo njegova.

„Ako neko može da pomogne Tanji oko ove situacije u kojoj se našla, onda je to ovaj čovek. On živi u Beogradu, ima troje dece iz tog prvog braka o kojima i te kako brine, ali sada smatra da treba i na sebe da misli, pa je rekao pojedinim Tanjinim prijateljima da može da joj reši sve probleme koje ima s mužem Dušanom. Spreman je da krene s njom put Australije, a čak bi platio i sve troškove, što advokata, što svega ostalog. Jedino očekuje da Tanja pristane da bude sa njim i da mu kaže ‘da’. A da li će ona prihvatiti, videćemo, možda nešto i bude kad sazna šta joj se sve nudi, ali najpre mora da se razvede od Dušana ako misli opet da se udaje”, završava izvor za SCANDAL!

(Espreso.co.rs)