Foto: Profimedia

tu je i snimak

Bred Pit i Dženifer Aniston razmenili nežnosti: "Tako si seksi" VIDEO

Raskid Breda Pita i glumice Dženifer Aniston mnogi nisu prežalili sve ove godine, a od kada je završio sa ženom koja ih rastavila, koleginicom Anđelinom Džoli, mediji ne prestaju da ih "mire"

Objavljeno: 18.09.2020. 17:26h > 17:30h

Obožavatelji ovog para imali su priliku da ih ponovo vide zajedno. Naime, nekadašnji bračni par ponovno se našao zajedno na malim ekranima, a mnogi su u komentarima da video naveli da je očigledno da između njih i dalje sevaju varnice.

Njih dvoje su sa nekoliko drugih slavnih glumaca u četvrtak uveče čitali scenario filma "Fast Times at Ridgemont High".

Bred je glumio Breda Hamiltona, dok je Dženifer glumila Lindu, devojku u koju je zaljubljen. Tako je bilo zaista zanimljivo kad je Dženifer izgovorila: "Hej, Bred, znaš da sam uvek mislila da si sladak. Tako si seksi".

U celoj priči narator je bio sjajni Morgan Friman. U ovom zanimljivom videu koji traje gotovo sat vremena pojavjuju se i glumac Šon Pen, muzičar Džon Ledžend i njegova supruga Krisi Tajgen, glumac Lej Liota, Metju Mekonahi, Džulija Roberts.

Ovom predstavom su glumci skupljali sredstva za humanitarnu organizaciju CORE, koja pomaže pogođenima pandemijom koronavirusa.

(Espreso.co.rs)