Foto: prntscreen

drama se nastavlja

PEVAČICA U OČAJU, PORODICA PRODAJE ZEMLJU DA BI TANJA PLATILA ADVOKATE! Dušan joj odneo sinove i CELU UŠTEĐEVINU

Pevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine videla sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost pre pola godine

Objavljeno: 11.09.2020. 19:03h

Tanja je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cela procedura zahteva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, pa je pevačici porodica priskočila u pomoć.

Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i u Srbiji i u Australiji.

– Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove – govori dobro obavešten izvor, prenosi Telegraf.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

(Espreso.co.rs/Telegraf)