Foto: Printscreen

posle pobede

ĐOKOVIĆEV POGLED NA ČETVRTFINALE: Bilo je drugačije, što je čudno, ali je to bio i dobar test!

- Ovo su uslovi koje on voli, ali ako budem igrao kao što sam igrao do sada imam svoje šanse - rekao je Đoković

Objavljeno: 26.08.2020. 23:47h

Novak Đoković se plasirao u polufinale Mastersa u Sinsinatiju , pošto je pobedio Jan-Lenarda Štrufa rezultaotm 6:3, 6:1.

Najbolji teniser sveta je istakao da je uživao u meču protiv Nemca, koga očigledno nije hteo servis na današnjem meču.

- Nije mu danas bio dan za servis. Dobro je počeo ali posle se mnogo mučio sa servisom. Dao mi je mnogo dobrih pogleda na drugi servis, kada smo ulazili u relije imao sam šanse i pokušavao sam da držim servis, što sam radio dobro sve do poslednjeg gema. Sve u svemu servirao sam jako dobro, vrlo komforno, pogađao sam uglove i uživao u svemu - rekao je Đoković i dodao da su uslovi bili dobri za igru.

- Ja volim ovakve uslove kada je malo hladnije, lepo je. Ne morate da se suočavate sa vrućinom i vlažnošću i da se toliko znoijte. Drugačiji su faktori koji utiču na vašu igru. Što se tiče mene bilo je savršeno, ne znam kako se on osećao. Dobro je što igramo i dan i noć, pod refletkorima i suncem, danas je bilo hladnije... Danas je bilo drugačije, što je čudno, ali je to bio i dobar test".

Đokovića očekuje duel protiv Španca Roberta Bautiste Aguta.

- Apsolutno da neće biti lako, ovo je polufinale i kao što ste rekli on je pobedio aktuelnog šampiona Medvedeva, koji je u odličnoj formi. Ovo su uslovi koje on voli, ali ako budem igrao kao što sam igrao do sada imam svoje šanse.

(Esperso.rs)