Foto: Printscreen

tuga

OVO JE NAJTRAGIČNIJA PRIČA NA ESTRADI! Zbog OVOGA ćete danima PLAKATI! (VIDEO)

Priča koja nikoga neće ostavit ravnodušnim i koja ledi krv u žilama

Objavljeno: 19.08.2020. 13:14h

Azemina Grbić bila je jedna od velikih zvezda stare Jugoslavije, pevala je sa Šabanom Šaulićem, Hankom Paldum i Vidom Pavlovic sa kojima se i družila. Retko se pojavljuje u medijima, a o njenom životu može da se snimi i dobar film.

Pevačica koja je imala veliki i uspešnu karijeru imala je veoma težak život. Roditelji su je zaključavali u kuću i branili su joj da postane pevačica. Jednom prilikom joj je majka rekla da će je zadiviti ukoliko bude pevačica. Sa 16 godina pobegla je od kuće kada je i zatrudnela i dobila ćerku.

Kada je počela sa svojom karijer upoznaje madjeg momka i sa njim otpočinje život. Tada je u jeku svoje popularnosti trpela svakodnevno nasilje od strane svog partnera. Jednom prilikom je čak završila i u šok sobi pet dana jer je bila sva plava od zadobijenih batina. Volela ga je i nije želela da ode sve dok on jednog dana nije izvršio samoubistvo. Tako se i završila najgragičnije ljubavna priča na estraadi. Od tada do dan danas, Azemina peva samo tužne pesme koje svima izazivaju suze na oči.

(Espreso.co.rs)