Foto: Printscreen

SKANDAL

REPER OSUĐEN NA 8 GODINA ZATVORA ZBOG UBISTVA ĆERKE POZNATOG GLUMCA: Davao je ženama drogu i snimao ih u agoniji

Jezivo!

Objavljeno: 19.08.2020. 08:38h > 13:16h

Reper Seon Bronton je optužen da je ostavio ćerku zvezde serije "Holby City" da umre, kao I da je uživao davajući ženama drogu I gledajući ih kako se muče.

On je zbog toga osuđen na osam godina zatvora zbog ubistva devojke, koja je umrla nakon što je uzela halucinogene droge koje joj je dao. Sudije Višeg suda presudile da bi mlada žena preživela da je pomoć pozvana na vreme. Tvrdilo se da bi ona imala 90% šanse za preživljavanje ako joj se pruži medicinski tretman pet sati nakon što je uzela drogu. A nakon što je Bronton proglašen krivim za ubistvo, sud je saznao kako je on obožavao da daje ženama drogu, a zatim da ih snima do granica iznemoglosti.

Pre Luele njegova meta bila je bivša ljubavnica Paulina kojoj je davao drogu dok se nije srušila I krenula da krvari. Zatim nije učinio ništa da joj pomogne, umesto toga je slikao dok je ležala na podu. Mesec dana kasnije to je učinio i sa ćerkom TV glumca. Luela je ponađena mrtva u ranim satima 11. septembra, dan kada je trebala da proslavi svoj 25. rođendan, u šumovitom predelu na ivici festivalskog mesta.

Luela Flečer Miči je inače čerka Džon Mičija koji se pojavljivao u veoma poznatoj seriji "Holby City".

Sudu su ranije prikazani uznemirujući snimci u poslednjim trenucima pre njene smrti. Ali umesto da joj pomogne, Broughton je snimao njeno "loše putovanje" - samo 430 metara od šatora za socijalnu zaštitu festivala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)