Mirna Zidarić, Foto: Printscreen

JEZIVO

UŽAS NA DELU, POZNATA VODITELJKA PODELILA SLIKU POSLE KORONE: Ovo gledajte na svoju odgovornost (FOTO)

Mirna Zidarić je objavila fotografiju nakon četkanja kose i time upozorila sve da epidemiološke mere treba shvatati ozbiljno

Objavljeno: 17.08.2020. 20:26h

Sportska novinarka prebolela je koronavirus u junu, nakon što se zarazila na Adria Touru u Zadru, posle kog su pozitivni bili i Novak Đoković, Goran Ivanišević i Borna Ćorić. Sada je pokazala koliki uticaj taj virus može ostaviti na telo.

Kao što su istraživanja pokazala, opadanje kose usled stresa pod kojim je telo izloženo koronavirusu jedna je od nuspojava ove zaraze. Lekari nisu tako iznenađeni ovom pojavom, tim više što sve veći broj pacijenata koji se oporavljaju od koronavirusa prijavljuje gubitak kose nakon prebolevanja Covida.

foto: Printscreen/ Instagram

Pre nekoliko dana glumica Alisa Milano na svom Instagramu podelila je video u kojem vidno potresena obožavateljima pokazuje koliko kose gubi samo jednim četkanjem, kao posledicu prebolevanja koronavirusa.

S istim problemom suočila se i Mirna Zidarić te je objavila fotografiju nakon četkanja kose i time upozorila sve da epidemiološke mere treba shvatiti ozbiljno.

– Nije neki prizor, ali imajte ga na umu svaki put kad poželite skinuti masku ili ju odbijate nositi… Ovo je nakon jednog četkanja i tako je svaki dan, nadam se još kratko jer ponestat će zaliha’, poručila je na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)