Čolić slavi sa saigračima, Foto: Starsport©

"BONUS" klinac presrećan

SAD NEMA SLAVLJA, SLAVIĆEMO NA KRAJU SEZONE: Dres iz Kruševca ću da uramim!

Meč će nažalost ostati upamćen po teškim povredama Živkovića i Markovića, kojima je Čolić poželeo brz oporavak

Objavljeno: 02.08.2020. 17:02h

"Iskreno vam kažem, sve mi ovo deluje kao san. Nisam mogao da zamislim lepši scenario na debiju. Dao sam premijerni gol za voljeni klub u prvoj utakmici u superligaškoj konkurenicji", reči su debitanta iz redova Partizana Nikole Čolića, posle pogotka za 1:3 koji je postigao u Kruševcu, u trijumfu njegovog kluba nad Napretkom..

Pobedu gostiju overio je u 95. minutu, kao da je „namirisao“ da se Umar Sadik istrošio pre nego što je pronašao poziciju za šut.

- Sadik je bio u šansi, ispratio sam akciju, bio koncentrisaan, pratio razvoj događaja za slučaj da se lopta odbije meni. I - odbila se. Inače, jedva sam čekao da zakoračim na teren, bio sam presrećan kad mi je šef rekao da ulazim, to se ne moze recima opisati.

Nikola Čolić foto: Starsport©

Prilikom povratka za Beograd, mladi vezista je, sabirajući utiske, obećao:

- Dres iz Kruševca ću sigurno da uramim kao najlepšu uspomenu. Što se tiče slavlja, nema stajanja, očekuje nas već u sredu nova utakmica. Slavlje će biti na kraju sezone.

Taj meč ostaće upamćen i po sudaru Lazara Markovića i Mladena Živkovića, posle kog su i krilni vezista crno-belih i golman Kruševljana morali da napuste teren.

- Utakmica je bila borbena, nažalost pratile su je povrede. Nadam se da nije nista strašno. Markoviću i golmanu Napretka želim sto brži oporavak - rekao je Čolić.