Foto: printcreen

auh

GLUMICA SE 3 NEDELJE BORILA SA KORONOM, ANA JE NA KRAJU SAOPŠTILA TUŽNU VEST O SEBI: Groznica nikada nije prestala

Glumica Ana Kemp se više od tri nedelje borila sa korona virusom, a nakon što je dobila negativan rezultat testa odlučila je da sa javnošću podeli svoje iskustvo.

Objavljeno: 22.07.2020. 20:43h

Ana je na Instagramu napisala da je rezultat poslednjeg testa pokazao da više nema korona virus, ali da ona i dalje oseća pojedine tegobe.

- Pozdrav prijatelji. Negativna sam, ali bila sam bolesna više od tri nedelje i još uvek imam neke simptome. Čuvala sam se, nosila sam masku, koristila sam sredstva za dezinfekciju ruku. Samo jednom nisam stavila masku i verujem da sam možda tada dobila virus. Potpuno sam izgubila čulo mirisa i ukusa i ne znam kada će se vratiti, i da li će se vratiti, osećam samo oko 30 odsto onoga što sam nekada. Ostali simptomi koje imam i dalje su vrtoglavica, ekstremni umor, oštećeni sinusi, uznemiren stomak, mučnina, povraćanje i groznica. Ja sam srećnik, jer nisam umrla. Ali ljudi umiru - napisala je glumica, a potom apelovala na sve da nose maske.

- Nosite masku. Nošenje maske spasava živote. Čuvajte se. Ne želim da bilo ko od vas prođe kroz ono što sam ja prošla - napisala je Ana na kraju.

(Espreso.co.rs)