Foto: printscreen

darko imao saobraćajku

PEVAČA BOLI BUTNA KOST, NE ZNAJU ŠTA ĆE BITI SA NJEGOVOM NOGOM! Ovo je prva scena iz bolnice, tu je i slika supruge

Darko Filipović je u toku jučerašnjeg dana doživeo udes, o čemu su brujali svi domaći mediji.

Objavljeno: 22.07.2020. 17:40h

Podsetimo, kako je prenio "Kurir", pjevač je jučer oko 19 sati imao saobraćajnu nezgodu na Medaku.

Prema saznanjima spomenutog dnevnog lista, Filipović nije kriv za udes nego vozač drugog automobila. I pevač i vozač drugog automobila, kako se navodi, zadobili su telesne povrede.

Podsetimo, Darko je muzičku karijeru započeo u muzičkom programu "Zvezde Granda" 2004. godine, a i danas se bavi muzikom, premda nije doživeo podednaku slavu kao njegove koleginice iz ovog TV nadmetanja - Slavica Ćukteraš i Tanja Savić.

Darko je na slici sa njegovom suprugom koja je, morate priznati, velika lepotica.

foto: printscreen

Iako je Filipović svojevremeno bio u vezi sa Tanjom, njihova ljubav nije opstala, a on je sreću pronašao pored atraktivne Jasmine.

- Izbegao sam smrt za dlaku, bukvalno sam joj gledao u oči. Bilo je strašno! - rekao je na početku razgovora Filipović za "Alo" i objasnio kako je do udesa došlo.

- Nisam kriv. Čovjek je tolikom brzinom vozio kroz naselje da ga nisam ni video. Kada je udario u moj automobil, okrenuo me je za 360 stepeni. Nisam znao šta me je snašlo - kaže folker vidno potresen.

- Da sam bio u nekom manjem automobilu, od mene ništa ne bi ostalo. Iskreno, ni ovako ne znam kako sam preživeo. Još uvek sam u stanju šoka i trpim nesnosne bolove. Nakon udesa su me odvezli u Urgentni centar, gde sam proveo pet sati na raznim ispitivanjima, snimanjima... Najveći bol trpim u predelu leve butine, ne znam više šta da popijem da mi bude bolje. Navodno nisam polomio butnu kost, ali me plaši bol koji osećam. Popio sam lekove i dobio neku mast da mažem ugruvanu nogu, ali ne znam šta će biti - kaže on za "Alo".

Ovo je prva slika iz bolnice nakon što je Darko doživeo veliku saobraćajku.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs)