Miljan Mrdaković se ubio u zgradi na Zvezdari, Foto: Novosti / D. Milovanović

Viđali su ih retko

OVO JE ZGRADA U KOJOJ SE UBIO MRDAKOVIĆ: Komšije nisu čule pucanj! Retko su izlazili iz stana, nismo ih poznavali!

Nekadašnji reprezentativac je pucao sebi iz pištolja u glavu

Objavljeno: 23.05.2020. 14:16h

Miljan Mrdaković, bivši fudbaler, izvršio je samoubstvo ove subote u svom stanu na Zvezdari.

Nekadašnji reprezentativac i član brojnih klubova iz celog sveta, ubio se iz majčinog pištolja koji je doneo u rancu u stan u kome je živeo sa devojkom.

Njegova devojka je pobegla iz stana i zvala pomoć u trenutku kada je izvadio pištolj, ali on je već uspeo u svom naumu pre nego što su policija i Hitna pomoć stigli.

Mrdaković je sa devojkom živeo u stanu na Zvezdari u Preševskoj ulici, a kako kažu komšije, u stan na petom spratu zgrade su se doselili nedavno.

Zgrada u kojoj je Miljan Mrdaković počinio samoubistvofoto: Novosti / D.Milovanović

- Strašna tragedija, video sam njega i devojku nekoliko puta u prolazu. Pošto je zgrada relativno nova, nismo se previše poznavali. Uvek su se fino javljali, a za tragediju sam čuo putem medija - ispričao je jedan od komšija za "Novosti".

Kako su istakli stanari višespratnice, samo su začuli vozila Hitne pomoći i policije, ali svi ističu da nisu čuli pucanj.

- On je sa devojkom živeo na petom spratu, u iznajmljenom stanu. Retko su i izlazili iz stana, tako da smo ih videli svega nekoliko puta. Stvarno teška tragedija, ne znam šta bih rekao.

Miljan Mrdaković je sa devojkom živeo na petom spratufoto: Novosti / D.Milovanović

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)