Rada Trajković, Foto: Printscreen

promenila tabor?

RADI TRAJKOVIĆ SE NUDI FUNKCIJA U VLADI KOSOVA: Spremna je da je prihvati

Trajkovićeva je nedavno pokušala da se približi v.d. premijera Kosova Aljbinu Kurtiju

Objavljeno: 12.05.2020. 23:23h

Srpskoj političarki i bivšoj poslanici kosovskog parlamenta Radi Trajković ponuđena je funkcija u Kurtijevoj vladi i ona je pokušala da iskoristi nekoliko međunarodnih kanala tajnih službi za ulazak u Kurtijev kabinet, piše nekoliko prištinskih portala.

Kako prenosi Gazeta Insajderi Trajkovićeva je nedavno pokušala da se približi v.d. premijera Kosova Aljbinu Kurtiju kako bi je aktivirao kao savetnika za pitanja zajednica.

Prema izvorima iz vlade do kojih je došla Gazeta Insajderi, Rada Trajković je bila spremna da prihvati funkciju direktora Kancelarije za zajednice u Vladi Kosova, mesto na kojem je donedavno bio Nenad Rašić.

Portal Kosova Info, pozivajući se na izvore iz vlade, javlja da je srpska političarka pokušala da iskoristi nekoliko međunarodnih kanala tajnih službi za ulazak u Kurtijev kabinet.

Dalje navodi da je srpska političarka putem ovih međunarodnih obaveštajnih kanala tražila da preuzme mesto direktora Kancelarije za zajednice u Kurtijevom kabinetu i istovremeno da obavlja funkciju Kurtijevog savetnika u Vladi Kosova.

Istovremno podseća da je Rada Trajković pretrpela veliki fijasko na poslednjim parlamentarnim izborima kada nije uspela da osvoji ni 300 glasova.

Trajković nije želela da komentariše ove navode, ali se oglasila na Tviteru gde je zapitala: "Ko se boji Rade Trajković".

"Kada Vučićeva BIA i Tačijev SHIK sarađuju i razmenjuju “informacije”, onda dobijete ovakav članak", poručila je Trajkovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)