Foto: TV Prva prinscreen

voditeljka zg

SANJA KUŽET BILA POPULARNA ODAVNO, IMALA SAMO 16 GOGINA, A NIKO JE NE PAMTI IZ TOG PERIODA: Otkrila čime se bavila

Sanja Kužet nije oduvek bila voditeljka, ali se i tada bavila javnim poslom

Objavljeno: 01.05.2020. 10:30h

Voditeljka Sanja Kužet otkrila je da će Prvi maj provesti sa suprugom i sinovima u kući, a onda i priznala o čemu se dopisuje sa članovima žirija “Zvezde Granda”, kao i to da jedva čeka, kao i svi, da se vrati na posao.

– Način proslave Prvog maja najpre je zavisio od mojih godina i životne faze. Sjećam se mnogih izleta sa porodicom na Kosmaju, uranaka sa društvom u prirodi i vikendicama, kao i televizijskih izveštaja sa najpopularnijeg mesta za izlete u Beogradu, Košutnjaka. Naravno, bila su tu i putovanja u toplije krajeve. I za kakav god scenario da se odlučim, uvek sam s ljudima koji me čine srećnom – rekla je Sanja za Kurir, pa otkrila da li je nekada radila neki teži fizički posao.

– Evo pokušavam da se setim i pitam se kako je moguće da nisam?! Verovatno sam asistirala (smeh). Ali ako ćemo o težim fizičkim poslovima, pranje prozora i kačenje zavesa i te kako umori – dodala je ona.

Da li ste pre nego što ste se zaposlili na televiziji radili nešto drugo?

"Jesam. Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv."

(Espreso.co.rs)