Foto: Printscreen

zadruga 3

RAZOČARANA LJUBAVNIM PAROVIMA U ZADRUZI! Vesna: Neka se potrude bolje da glume!

Razočarana ljubavnim parovima u Zadruzi! Vesna: Neka se potrude bolje da glume!

Objavljeno: 01.05.2020. 08:46h

Rijaliti zvezda Vesna Rivas na svom profilu na društvenim mrežama javno je istakla da je razočarana folirantima iz "Zadruge", tačnije ljubavnim parovima.

Ona tvrdi da su mnogima ove veze paravani i da zapravo, pre svega muškarci, mrze one partnerke koje su izabrali za igru u rijalitiju.

foto: Printscreen

– Šte bre ovo, sa ovim „muškarcima“? Ili su psihići ili su bisex&gay ili su bolesno opterećeni pobedom? Činjenica je da ulaze u veze zbog priči i opstanka u rijalitiju, ali što se bar ne potrude bolje da glume! Znaju koje ribe su birali, tačnije, koje pristaju na „rijaliti ljubavi“ ali da prave ovakve psihodelija frke, ovo je morbidno i jeftino jadno. Marko-Luna, Mensur-Mina, Stefan-Šopićka, Filip-Iva, Bora-Milica, Bane-Ivana, Edo-Dragana… Ko je bre ovde lud? Jel su oni utripovali da treba da nam prikazuju preko ekrana kako se ljubaviše, pa ulaze u veze, a onda ne mogu da sakriju mržnju što su u istim. Ovo je strašno. Kao da slušam reklamu. Helou, ja sam muško, imam stav. Jbt, kuda plovi ovaj brod, ženeeeeee – prokomentarisala je Vesna za "Espreso.co.rs".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)