Željko Obradović, Foto: EPA/Toms Kalnins

sve je jasno

OVO SMO SVI ČEKALI: Pismo Željka Obradovića koje otkiva sve o njegovom odlasku iz Fenerbahčea!

- Imam princip kojeg se pridržavam u životu da nikada ne pregovaram sa drugim klubom dok god imam važeći ugovor - rekao je legendarni Žoc

Objavljeno: 22.04.2020. 17:32h > 10:29h

Mnogo se u poslednje vreme piše o budućnosti Željka Obradovića, priča se se da će napustiti Fenerbahče i nastaviti karijeru na dobro poznatom mestu u Atini, ali konačno se oglasio legendarni srpski stručnjak i otkrio sve što nas zanima na ovu temu.

Obradović je napisao pismo, u kom je istakao da je on i dalje trener Fenera i da ne pregovara ni sa jednim timom dok je pod ugovorom sa klubom iz Istanbula.

''Nadam se da su svi koji čitaju ovo moje pismo dobrog zdravlja. Želim svima koji se bore sa bolešću da se što pre oporave. Zbog situacije u kojoj se nalazimo, do sada se nisam pojavljivao u javnosti u poslednje vreme.

Od momenta kada su suspendovane naše utakmice i treninzi u stalnom sam kontaktu sa našim generalnim menadžerom, njegovim osobljem, sa članovima stručnog štaba i sa igračima. Meni je najvažnije da su svi članovi tima i njihove porodice zdravi.

Svestan sam ozbiljnosti ove situacije i zbog toga održavam redovan kontakt sa svima, da bismo mogli zajedničkim snagama da procenimo šta je najbolje da radimo.

to se tiče moje situacije, želeo bih da naglasim nekoliko stvari. Ja sam trener Fenerbahčea do juna 2020. godine i sve što sada radim je u najboljem interesu kluba. Još nisam razgovarao na tu temu ni sa kim, ni iz Fenerbahčea, niti iz bilo kojeg drugog kluba.

Do sada nisam dobio nijednu ponudu.

Imam princip kojeg se pridržavam u životu da nikada ne pregovaram sa drugim klubom dok god imam važeći ugovor. Sve informacije u kojima se moje ime dovodi u vezu sa drugim klubovima prosto nisu tačne ili da ih tako nazovem – lažne su vesti. Da razjasnim, moj prioritet je da ostanem trener Fenerbahčea i sledeće sezone i to sam želeo da podelim sa navijačima - napisao je Obradović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)