Džon Mekdanijel, Foto: Facebook printscreen

ne budite ovaj lik

PISAO PO FEJSU DA JE KORONAVIRUS PREVARA, ONDA JE OD ISTOG VIRUSA UMRO: Teorije zavere ga koštale života

Džon V. Mekdanijel krajem marta je testiran na koronavirus i dobio je pozitivan rezultat, a preminuo je od koronavirusa prošlu sredu

Objavljeno: 22.04.2020. 14:31h

Muškarac (60) iz američkog Ohaja koji je na Fejsbuku tvrdio da je koronavirus prevara i da je karantin "sranje", umro je od koronavirusa, piše New York Post.

Džon V. Mekdanijel krajem marta je testiran na koronavirus i dobio je pozitivan rezultat, a preminuo je od koronavirusa prošlu sredu.

Samo nekoliko nedelja pre nego se pokazalo da je zaražen, Mekdanijel je na Fejsbuku pisao da je koronavirus "politička prevara", a karantin "sranje".

- Ima li ko petlje reći da je Covid-19 politička prevara? Pitam za prijatelja. Dokažite mi suprotno - napisao je.

- Ako je ono što čujem tačno, Devajn (guverner Ohaja) je naredio da se zatvore svi barovi i restorani. Ja kažem da je to sranje! On nema ta ovlašćenja. Ako ste paranoični oko toga da ćete se razboleti, nemojte izlaziti. Ne trebate zato nas sprečavati da živimo svoje živote. Ovo ludilo mora prestati - bila je još jedna od njegovih poruka.

U Ohaju je inače 12,5 hiljada potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom, a umrla je 491 osoba. Mekdenijel e prvi u svom okrugu koji je umro od koronavirusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)