Kažnjen je novčano, Foto: Printscreen

kažnjen je

ALO, PA NEMOJ OVAJ PENDREK DA VADI! Bahati Pančevac koji je napao policajca KAŽNJEN TAKO DA ĆE TO DOBRO ZAPAMTITI

U jednom momentu on čak kreće da nasrće na njih, mlađi muškarac viče na njega da prestane, on ne staje, potom policajci pokušavaju da ga obore na asfalt

Objavljeno: 16.04.2020. 22:49h

Nadležni sud u Pančevu osumnjičenom M.S (53) je izrekao kaznu u iznosu od 100.000 dinara jer je prekršio Zakon o javnom redu i miru, što je potvrdila portparolka suda Sandra Medaković.

Podsetimo, na video-snimku zabeležene sue dramatične scene, vidi se kako stariji muškarac počinje da besni, izgovara kako je drugi, sa pocepanom majicom, "danas postao otac", a on deda, potom viče policajcima "ko ih je poslao" i "šta ako je vanredno stanje".

U jednom momentu on čak kreće da nasrće na njih, mlađi muškarac viče na njega da prestane, on ne staje, potom policajci pokušavaju da ga obore na asfalt.

Zatim dolazi još policajaca sa još jednim vozilom, on ih sve psuje, a kako su mu policajci uzvratili na to pogledajte u video-snimku na vrhu teksta.

- Muškarac koji je bio pod uticajem alkohola galamio je jer je dobio je unuka, porodila mu se ćerka. On je u Hitnu pomoć došao jer je njegovom prijatelju tada bila ukazivana pomoć.

Kako saznajemo, protiv ovog muškarca podneta je prekršajna prijava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Tanjug)