Foto: printscreen

"rekla sam sebi, ako je to jedini način"...

DANAS JE NAŠ NAJBOLJI VOKAL, A NEKADA JE PROLAZILA KROZ MUKE: Pevačica otkrila da joj jedna večera promenila život

Popularna pevačica više od decenije uživa u ljubavi sa menadžerom Predragom Mirkovićem, koji ju je verio godinu dana od trenutka kada su se upoznali

Objavljeno: 14.04.2020. 19:46h

Ivana Selakov je Predraga upoznala 2008. godine, a ona je otkrila svojevremeno na koji način ju je dečko osvojio.

– Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Sve se vrti oko hrane… (smeh). Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš – otkrila je pevačica sa osmehom na licu.

Inače, Ivana je žarko želela dete i podvrgla se vantelesnoj oplodnji. Ivana i Peđa su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Kruna.

– Odavno sam rekla sebi, ako je jedini način da dobijem dete tako što ću otići na vantelesnu oplodnju, naravno da ću to uraditi bez problema. Nažalost, danas sve više parova tako dobija decu, ne znam zašto je to tako, šta se dešava s vazduhom, vodom, hranom i energijom? Sve više njih ima takvih problema – rekla je Ivana svojevremeno i dodala:

– Prošla sam svašta kada sam ušla u proces vantelesne oplodnje, tako da to više nije neka tabu tema, već se o tome priča kao o odlasku zubaru – rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)