Baka je bila presrećna, Foto: Instagram printscreen

MALI GESTOVI PUNO ZNAČE

NISU MOGLI DA BUDU SA BAKOM NA NJEN 95. ROĐENDAN: Ova porodica je došla na ideju koja TOPI SRCA! (VIDEO)

Planovi Ketlin Birn (95) da se vidi sa prijateljima i porodicom u subotu morali su da se otkažu zbog zabrinutosti zbog koronavirusa

Objavljeno: 20.03.2020. 14:40h

Porodica Birn iz Njujorka nije mogla da proslavi 95. rođendan svoje bake zbog pandemije koronavirusa, pa su došli na sjajnu ideju.

Planovi Ketlin Birn (95) da se vidi sa prijateljima i porodicom u subotu morali su da se otkažu zbog zabrinutosti zbog koronavirusa. Ali njena porodica nije želela da njen poseban dan prođe bez proslave, pa su u sredu odlučili da joj požele srećan rođendan - i to sve sa sigurne udaljenosti.

- Morali smo da se držimo na distanci, ali nismo mogli da vidimo našu najbolju devojku na njen rođendan !!! - njena unuka Sara Birnenapisala je na Instagramu.

Video snimak prikazuje članove porodice - sa balonima, ukrasima i šeširima za zabave - kako stoje ispred njenog dvorišta dok pevaju njen srećan rođendan.

- Ona je toliko učinila za našu porodicu i toliko smo zahvalni da je još uvek imamo, posebno u ovo ludo vreme kroz koji prolazi naš svet - rekla je njena unuka za CNN.

- Želeli smo da se pojavimo kako bi se osetila posebnomm na svoj veliki dan bez obzira na sve.

Dodala je da se njena baka „odlično snašla“, dodavši:

- Bila je tako srećna što nas je videla. Bilo je najbolje kada smo videli njen osmeh.

95-godišnja baka ima sedam sinova, 22 unuka i 29 praunuka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/CNN)