ilustracija, Foto: Shuterstock

skandal

SRBIN PODVODIO SINA I UNUKA POPU PEDOFILU, PA GA UCENJIVAO SNIMCIMA! Uhapšen manijak M.S. (40)

Karabinijeri u Italiji uhapsili srpskog državljanina

Objavljeno: 13.03.2020. 09:32h

Srpski državljanin M.S. uhapšen u Italiji. zbog iznude 28.000 evra. Istraga se takođe nastavlja i protiv ucenjivača, ali takođe i protiv sveštenika bludnika.

Srpski državljanin M.S. (40) uhapšen je od strane karabinjera, zbog sumnje da je ucenjivao sveštenika u Sačilu, u italijanskoj pokrajini Portemone. Pretio mu je kompromitujućim snimcima na kojima je on sa dvojicom maloletnika, a u pitanju su ni manje, ni više nego - sin i unuk ucenjivača!

Uhapšeni je od žrtve uzeo 28.000 evra, a uhapšen je prilikom primopredaje. U ponedeljak mu je bila postavljena zaseda, kada se uputio da preuzme poslednjih 2.000 evra.

- Sve je počelo u oktobru prošle godine, kada je M.S. tajno snimio sveštenika sa sinom i unukom. Ubrzo nakon toga, sveštenik je počeo da plaća reket, međutim, sume su bile sve veća, a isplate sve češće.

Sveštenik je želeo da izbegne skandal, te je pristajao na svakojake ucene, ali je na kraju ipak ostao bez novca i sve prijavio policiji.

Osumnjičeni je uhapšen kada je preuzeo 2.000evra.

Osim za iznudu, uhapšeni Srbin se sumnjiči da je podvodio sina i unuka, čiji identitet nije naveden, kao i za to da ih je nagovorio da priđu svešteniku kako bi napravio kompromitujuće fotografije.

M.S. za koga se navodi da je trgovac, saslušan je u sudu,a potom je pušten da se brani sa slobode.

Istraga se nastavlja jer su mnoga pitanja nerešena. Pored srpskog državljanina, predmet istrage je i sveštenik iz mesta Sačile.

NIko iz Katoličke crkve i iz Vatikana se još nije oglasio, jer je već duže vreme suočena zbog brojnih tužbi na račun seksualnog zlostavljanja dečaka, te pokušava da izbegne svaki novi skandal.

(Espreso.co.rs)