Nikola Jokić, Igor Kokoškov i Majk Meloun, Foto: AP

izneo svoje mišljenje

SVIĐA MI SE ENERGIJA KOJU JE KOKOŠKOV UBACIO U REPREZENTACIJU: Jokić progovorio o Zvezdi, Partizanu, Srbiji...

Srpski centar se osvrnuo i na aktuelnu situaciju s koronavirusom

Objavljeno: 10.03.2020. 11:45h

Nikola Jokić je posle pobede Denvera nad Milvokijem govorio o brojnim temama, a dotakao se i nekih koje zanimaju i ljubitelje košarke u Srbiji.

U razgovoro za "RTS" najbolji srpski košarkaš se dotakao i aktuelne situacije oko epidemije koronavirusa koja utiče sada već jako na sportske događaji, a mnogi su i otkazani zbog toga.

Lebron Džejms je prvi podigao glas i poručio da on ne želi da igra pred praznim tribinama ukoliko bude zabranjeno prisustvo gledalaca na utakmicama kako bi se sprečilo širenje virusa.

Nikola Jokić ne deli stav Lebrona Džejmsafoto: AP

- Ako dođe to doga, ja ne odlučujem o tome, kako bude biće. Bilo bi čudno igrati bez publike - rekao je Jokić za RTS.

Centar Nagetsa iako je pre 5 godina otišao u NBA i dalje prati dešavanja u domaćoj košarci.

- Gledam Zvezdu i Partizan, ali najviše pratim Megu. Ne drže se baš najbolje ove sezone ali daju šansu mladim igračima, imaju neki put koji malo timova ima - rekao je Jokić koji se prisetio i rada sa Dejanom Milojevićem.

Nikola Jokić najviše prati svoj bivši klub Mega Bemaksfoto: AP/David Zalubowski

- Milojević je stvarno sjajan momak. Kada dođeš na njegov trening ne možeš da nedaš maksimum.

Po završetku Mundobasketa došlo je do promene u reprezentaciji Srbije i selektor je postao Igoro Kokoškov, koga Jokić poznaje iz NBA. Međutim, kvalifikacije za Eurobasket nisu počete idealno, pošto su na njegovom debiju pobeđeni Finci, ali je upisan poraz od Gruzije.

- Verovatno nisu imali ni sedam dana da se pripreme. Teško je da uigrate ekipu i da igrači pokažu sve što znaju. Sviđa mi se energija koju je uveo - prokomentarisao je Jokić postavljanje Kokoškova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)