Luka Milivojević je imao velikih problema sa zdravljem, Foto: Starsport©

zato ga nije bilo nigde

ZA 12 DANA IZGUBIO PET KILOGRAMA: Bolest 'osušila' srpskog reprezentativca!

Nije mu bilo lako u prethodna dva meseca

Objavljeno: 09.03.2020. 13:01h

Težak period je iza Luke Milivojevića koji je imao velikih zdravstvenih problema prethodnih meseci.

Prošle godine su ga prozvali "čovek od čelika" jer je odigrao sve utakmice za Kristal Palas u sezoni, ali sada je situacija potpuno drugačija.

Kapiten Palasa je prvo propustio mečeve sa Arsenalom, Sitijem, Sautemptonom, pa je zaigrao protiv Šefilda i Evertona, a onda ga opet nije bilo protiv Njukasla, dok je duel sa Brajtonom odgledao s klupe, da bi za vikend protiv Votforda ušao u poslednjih 20 minuta.

Luka Milivojević je izgubio mnogo kilogramafoto: AP/John Walton

Neki su zbog toga posumnjali da više nije u prvom planu kod Roja Hodžsona koji se kleo u Srbina i promovisao ga u lidera i glavnog stuba tima, ali nije tako.

Razlozi su bili zdravstveni.

- Bio sam bolestan prethodnih nekoliko nedelja. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspeo sam radeći u teretani da vratim deo kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu - ispričao je Milivojević engleskim medijima sa čime se borio u prethodnom periodu.

Nadamo se da će se stvari uskoro promeniti i da će iskusni vezista ponovo zaigrati u prepoznatljivoj formi, pogotovo sada pred meč baraža za EURO protiv Norveške.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)