Foto: printscreen

posvetila se ponovo drugoj karijeri

NIJE IMALA ŠKOLU, ZAPOSLILA SE KAO STJUARDESA PA POSTALA GLAVNO LICE NA TV-U: Voditeljka se povukla u JEKU SLAVE!

Nekada jedna od najpopularnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni, Tamara Raonić obeležila je period od pre petnaestak godina na malim ekranima, kada je vodila "Grandove" emisije, a već dugo nemamo prilike da je gledamo na TV.

Objavljeno: 05.03.2020. 13:19h

Tamara je tada izjavljivala da nikada nije mogla ni da zamisli da će se baviti novinarstvom i da se na malim ekranima našla sasvim slučajno.

Sa 18 godina, bez diplome zavšene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije Jat i prošla. Naredne 2 godine bavila se ovim zanimanjem, ali je kasnije dala otkaz i počela da se bavi novinarstvom.

foto: printscreen

Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu. Posle nekoliko eliminacionih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je "Svetlosti velegrada", koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom. Potom su usledile emisije „Uvek nedeljom" i „Pozdrav iz Beograda".

Direktor Granda, Saša Popović je prepoznao njen potencijal i ponudio joj da vodi "Grand Show", gde je i počela da radi, ubrzo je postala zaštitno lice, pa se odlučila da se povuče iz medija i posveti samo porodici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)