ilustracija, Foto: Filip Plavčić/Printscreen

drama

JELIČIĆ SKINUO GAĆE USRED SUDA I POČEO DA URINIRA! Muk u prostoriji, sudija donela hitnu odluku!

Sudija ga je nakon toga udaljila iz sudnice

Objavljeno: 12.02.2020. 17:17h

Zoran Jeličić, član valjevske grupe optužen za ubistvo Zorana Đedovića (30), danas se u Specijalnom sudu pomokrio na sred boksa za optužene.

Revoltiran što mu sudija nije dozvoljavala u tri navrata da ode u toalet, on je u punoj sudnici spustio pantalone i okrenut sudskom veću izvršio malu nuždu.

Sudija ga je nakon toga udaljila iz sudnice, a ostalih 8 optuženih je moralo da napusti boks da bi spremačica počistila prostoriju.

Jeličić je poznat po tome što je nedavno sebi pokušao da prereže vrat u Specijalnom sudu jer mu sudija nije dala da govori o Nebojši Joksoviću Joksi, svedoku saradniku u procesu protiv Darka Šarića.

Milan Lazarević, zvani Laza Bombaš zatražio je izuzeće sudije jer kako je izjavio na prošlom suđenju imputirala optuženima da su homoseksualci.

- Sudija je na prošlom suđenju uvredila nas optužene kada se ismejala jednom od njih. Proveo sam 7 godina u pritvoru i nisam homoseksualac - rekao je Laza Bombaš i zatražio njeno izuzeće.

Sudija se opravdala time da se samo šalila, iako nije prestajala da se smeje dok je jedan od okrivljenih tražio bombonu. Ona mu je tada rekla:

- A sa kime ćete da se ljubite u boksu za optužene - i zacenila se od smeha.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)