Nemanja Šepa, Foto: Facebook/Немања Шепа

UŽAS

NEMANJA (21) POGINUO NA UKLETOM MESTU: Ovo su najnoviji detalji STRAVIČNE NESREĆE!

Stradali mladić bio je i veliki ljubitelj motora, što se vidi po brojnim fotografijama na njegovom Fejsbuk profilu

Objavljeno: 10.02.2020. 09:21h

Nemanja Šepa (21) iz Sremskih Karlovaca poginuo je u subotu na putu Novi Sad - Sremski Karlovci.

On je, vozeći "tojotu jaris", na krivini izgubio kontrolu i sleteo u odvodni kanal.

Prema tvrdnjama meštana Karlovaca, taj deo puta predstavlja crnu tačku za vozače. Takođe, ne vidi se horizontalna signalizacija, a gradilište koje se nalazi pored, navodno, nije propisno obeleženo.

Na toj deonici kamioni i mašine izvlače blato i rasipaju materijal koji prevoze na gradilište, zbog čega, kako pričaju stanovnici Sremskih Karlovaca, nije bezbedno tuda vozit, piše Srpski telegraf.

- Taj put je uvek blatnjav i klizav. Ne vidi se signalizacija, a gradilište koje je u blizini nije propisno obeleženo. Kamioni i mašine izvlače blato i rasipaju materijal, koji prevoze po putu, zbog čega vožnja tom deonicom nije nimalo bezbedna - tvrdi sagovornik.

Od stradalog mladića prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama. "Počivaj u miru, druže", "Ali prvo još jedan krug da odvozamo... Anđele", samo su neke od potresnih poruka koje su napisali Nemanjini drugovi.

Stradali mladić bio je i veliki ljubitelj motora, što se vidi po brojnim fotografijama na njegovom Fejsbuk profilu.

Inače, ovo nije prva saobraćajka koja se dogodila baš na ovom delu puta u Sremskim Karlovcima. Nedavno je na deonici gde je stradao mladi Nemanja, jedna devojka imala saobraćajnu nezgodu kada je, pretpostavlja se, upravo zbog blata na drumu, sletela sa puta.

(Espreso.co.rs)