Primož Peterka, Foto: Printskrin

loš period u životu

NEKADA SMO MU SE DIVILI, A SADA GA ŽALIMO: Pretužna priča bivšeg osvajača medalje na Olimpijskim igrama!

"Znate, kada ste toliko dugo s nekim, i to završi, umre deo vas"

Objavljeno: 08.02.2020. 14:30h

Primož Peterka, nekadašnji sjajni slovenski ski skakač koji je osvojio dvostruku titulu najboljeg u Svetskom kupu i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, proživljava možda najteže trenutke u životu.

Ranije ga je napustila supruga Renata Bohinc, i to nakon pune 23 godine veze. Bohinc je sa sobom povela i troje njihove djece, a u razgovoru za reviju Ona Plus je otkrila da je dugo verovala kako će ljubav biti dovoljna da bi taj odnos opstao.

- Službeno smo se razveli pre šest meseci, a sad je prošla već godina otkako živim samo s decom. Znate, kada ste toliko dugo s nekim, i to završi, umre deo vas. Zaista sam verovala kako će ljubav biti dovoljna, ali su stigli problemi s kojima se nisam znala nositi - kazala je Bohinc i naglasila da ne krivi Peterku za raspad odnosa: - Znate, problem je u tome što bi se nekao trebao bolje pobrinuti za vrhunske sportiste jednom kada završe karijeru jer većina njih ne znaju da žive sami sa sobom. Znaju za hotele, treninge, takmičenja. Sve je uređeno, čisto. Strano im je ono što ih čeka, deca, supruga, kuća.... - Ipak, jedne noći sam napokon prelomila da tome treba stati na kraju jer nije sve to postalo štetno isključivo za mene, već i za decu - kazala je Bohinc, koja je prvo dete dobila kada je imala samo 20 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)