Lebron Džejms je nekoliko dana posle tragedije odlučio da ovako oda poštu nastradalom Kobiju, Foto: Tanjug/AP

Mnogo ga je voleo

LEBRON DŽEJMS POSVETIO TETOVAŽU KOBIJU BRAJANTU: Odmah nakon tragedije je odlučio da ovako oda poštu prijatelju!

Košarkaš Lejkersa je tako pokazao koliko je njemu značio legendarni košarkaš koji je poginuo u 42. godini života

Objavljeno: 31.01.2020. 12:22h

Lebron Džejms je silno pogođen strašnom tragedijom i pogibijom svog velikog prijatelja i jednog od najboljih košarkaša svih vremena Kobija Brajanta.

Najbolji igrač današnjice je prethodnih dana bio skrhan bolom zbog užasne tragedije koja se dogodila u kojoj su živote izgubili Kobi i njegova ćerka Điana uz još sedmoro ljudi.

Ali prva zvezda Lejkersa je odlučila da odmah oda poštu svom rivalu na terenu, a prijatelju van njega, tetovažom koju je uradio nna butini odmah nakon tragedije takoreći.

Lebron na levoj butini je uradio tetovažu posvećenu Kobijufoto: Tanjug/AP

Na fotografijama koje stižu iz Los Anđelesa sa treninga Lejkersa, jasno se vidi da Lebron ima sveže urađenu tetovažu prekrivenu folijom na levoj butini, a iako se ne vidi šta se nalazi na njoj kao i šta piše, mediji u SAD prenose da je posvećena Kobiju.

Tetovaža bi trebalo da predstavlja zmiju Crnu mambu, što je bio nadimak Brajantov iz igračkih dana, dok ispod nje piše posveta "Mamba4life", u prevodu "Mamba zauvek".

Tetovaža Lebrona Džejmsa posvećena poginulom Kobiju Brajantufoto: Tanjug/AP

Interesantno je da je baš noć pred tragediju Lebron Džejms prestigao Kobija na trećem mestu večne liste najboljih strelaca NBA i da je Brajant upravo svoju poslednju poruku pre pogibije uputio Džejmsu čestitajući mu na tome što ga je prestigao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)