Mahao zastavom, Foto: Printscreen/Adriamedia.tv

MNOGI SU RAZOČARANI

SIN DANILA LAZOVIĆA RAZOČARAO SRBIJU: Otac mu je bio ponosan Srbin, a on maše zelenom zastavom (VIDEO)

Kontroverzna zelena zastava koja je tokom meča rukometaša Srbije i Crne Gore bila prisutna na tribinama, posle istorijskog trijumfa Crnogoraca završila na slavlju u autobusu

Objavljeno: 13.01.2020. 10:53h

Sin pokojnog glumca Danila Lazovića, Vuk Lazović, snimljen je kako maše zelenom zastavom nakon rukometaške utakmice protiv Srbije.

Kontroverzna zelena zastava koja je tokom meča rukometaša Srbije i Crne Gore bila prisutna na tribinama, posle istorijskog trijumfa Crnogoraca završila na slavlju u autobusu.

Komitski pokret iz 1918. godine je na čelu sa generalom Krstom Popovićem Božićnom pobunom ustao protiv odluke Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji, a mnogi navijači reprezentacije Crne Gore su upravo ovo videli kao razlog da oprema bude u zelenoj boji.

Lazović, koji nosi broj osam, bio je član mlade selekcije Srboje, ali kasnije se opredelio da igra za Crnu Goru pošto iz Srbije nije dobio poziv.

Njegov otac, glumačka legenda uvek je ponosno isticao da je Srbin, citirao je uvek Njegošev "Gorski venac" i javno se gnušao crnogorske nacije.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)