Foto: Printscreen Instagram

NEVEROVATAN PRIZOR

MAJA SKINULA SVE SA SEBE PA POZIRALA SAMO ZA NJEGA: Od ovih fotki zastaje dah! (FOTO)

Fotografija je skupila više od 17.000 lajkova

Objavljeno: 09.01.2020. 14:39h

Hrvatska pevačica Maja Šuput Tatarinov (40) sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) koristi svaki slobodan trenutak za putovanja u egzotične krajeve. Maja inače radi punom parom pa joj je odmor, kako kaže, preko potreban. Nakon uspešne prošle godine, ona i Nenad počastili su se putovanjem na Bali.

Supružnici su tamo nekoliko dana, a Maja se na odmoru potpuno opustila. Pozirala je bez brushaltera i u kupaćim tangicama, kako su ih prozvali neki od njenih pratitelja na društvenim mrežama.

foto: Printscreen Instagram

"Osećam se kao kod kuće", napisala je pjevačica kratko uz fotografiju.

Fotografija je skupila više od 17.000 lajkova, a njini pratitelji nisu štedeli na komentarima. Pohvalili su Majin izgled, te im poručili neka uživaju i odmore se.

foto: Printscreen Instagram

Maja više puta tokom godine sa svojim Nenadom baterije puni na egzotičnim destinacijama, a poznato je i kako pevačica onda kad radi u pravilu nema slobodnog vikenda, a slovi i za jednu od najpoželjnijih pevačica na svadbama.

foto: Printscreen Instagram

Donedavno je bila članica žirija šoua "Supertalent", i uz to neumorno pevala po svadbama, prodavala sladolede, slušalice i papuče sa svojim potpisom, te snimala reklame na dušeku. Šuput je odlučila da posao stavi po strani i godinu otvori odmorom sa suprugom.

Bonus video

VUK MOB NEĆE DA PRAVI FRKU OKO NATALIJE! Ona je isfrustrirana, na tome će se završiti

(Espreso.co.rs)