Foto: Printscreen

OSULA PALJBU

VLADIMIR TOMOVIĆ TREBA DA BUDE UHAPŠEN?! Vesna Rivas iznela đetićev NAJPRLJAVIJI VEŠ!

Prekršio je sva pravila u rijalitiju

Objavljeno: 01.01.2020. 17:13h

Vesna Rivas, koja je rekorderka po danima provedenim u rijaliti formatima, sinoć je na društvenoj mreži apelovala na produkciju "Zadruge" da što pre izbace Vladimira Tomovića. Razlog je to što je Tomović fizički nasrnuo na gosta i prijatelja Ive Grgurić, Dinu Subašića.

foto: Printscreen/jutjub

– Auuuuu, ja kao Rijaliti igrač sa najdužim rijaliti stažem i poznavanjem zakona i opštih stavki ugovora, koji važi za sve Rijalitije – ovo je čisto Krivično delo od strane Tomovića prema ovom gostu… Prvo, zbog pretnji. Drugo, pljuvanje njega i države odakle dolazi, dakle po nacionalnoj osnovi.. I treće, što ga ne može spasiti ni Bog otac a kamoli produkcija, fizički nasrtaj na gosta, ne učesnika programa, i to ne jednom već više puta. Tuča. Čisto krivično delo. Naravno ako ga neko i tuži. Moguće i sad da upadne policija i da ga uhapsi. Bilo je tih slučajeva do sad u rijalitiju. E sad, videćemo dal će ga bar privremeno spasiti Doček nove godine – poručila je Vesna na društvenim mrežama i dodala:

foto: Printscreen

– On je jedino miran dok je pod uslovnom kaznom… Sećam se kad je zbog istih stvari bio pod uslovnom kaznom 2,5 god., a imao problem sa Željkom S. Manji od makovog zrna… Jedino se policije i suda plaši… Na produkciju ne reaguje… Ako ga vidite mirnog ko bubica, znači da ga je vodila policija na saslušanje… Dotle, će divljati … Znam ga jakooo dobro… – navela je Vesna na stranici našeg portala.

Bonus video

IVA IZABRALA KARIĆA ZA NAJŠARMANTNIJEG U RIJALITIJU, PA DOBILA KORPU: Ovako ju je jednim potezom ODUVAO Stefan!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)