ne propustite
Ovim pilećim odrescima ni PEČENJE nije ravno! Teško ćete ih naći na INTERNETU, a oduševljava sve redom
Poseban ukus im daje beli luk i kačkavalj, a finalni rezultat će vas oboriti s nogu.
Baka nam ovog jutra donosi recept za pileće odreske koji su bolji i od pečenja.
Poseban ukus im daje beli luk i kačkavalj, a finalni rezultat će vas oboriti s nogu.
Potrebno je:
par belog pilećeg mesa
100 gr kačkavalja
4 čena belog luka
veza peršuna
150 hr rendane šunkarice
ml biber
suvi začin
malo ulja
150 gr dimljene slanine
Priprema:
Meso raseći i malo izlupati između folije. U činiju staviti seckan peršun, izdrobljen beli luk i suvi začin dodati i malo ulja.
Sve izjednačiti. Meso premazati sa tim, pa preko dodati rendanu šunkaricu i rendani kačkavalj.
Uviti u rolnicu, a listove slanine poređati jednu do druge. Na foliju staviti na dno rolat, polako uviti u slaninu pa staviti u podmazan pleh.
Peći na 220 stepeni 50 minuta. Za kraj otkriti da zarumeni!
(Espreso)