Riblji paprikaš, Foto: Bakina kuhinja

iz bakine kuhinje

Ovaj riblji paprikaš je čista revolucija ukusa: Vrhunski specijalitet koji ćete tamaniti, odmah zapišite recept

Otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina.

Objavljeno: 04.07.2025. 09:12h

Zaboravite na klasične paprikaše i pripremite se za revoluciju ukusa! Bakina kuhinja vam predstavlja najbolji riblji paprikaš koji ste ikada probali – tako bogat, aromatičan i zasitan da ćete zaboraviti na meso!

U ovom videu otkrijte tajne savršenog spoja svežeg povrća, sočne ribe i začina koji stvaraju harmoniju ukusa.

Naučite kako da napravite jelo koje je idealno za celu porodicu, brzo se sprema, a ostavlja utisak prave gozbe. Ne propustite ovaj vrhunski recept koji će postati vaš omiljeni posni obrok!

foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

  • 1 veća glavica crnog luka seckanog
  • 1 šargarepa seckana
  • 1 zelena paprika seckana
  • 1 paradajz na kocke
  • 2 krompira
  • 500 gr ribe bilo koje
  • aleva paprika
  • suvi začin
  • ml. biber ulje
  • 2 kažičice kukuruznog skroba
  • 1 ljuta zelena po želji
  • peršunov list
foto: Bakina kuhinja

Priprema:

Na ulju propržiti luk, šargarepu, papriku, ml biber.

Dodati alevu papiku, začin i krompir na kockice po želji ljutu zelenu papriku. Naliti vodu da ogrezne i kuvari 15 minuta. Ubaciti ribu na manje komade.

Kuvati još 15-20 minuta. Razmutiti skrob u vodi i ubaciti. Neka vri još 5 minuta. Dodati seckan peršun. Ručak je gotov. Uživajte.

Bonus video:

(Espreso)