Foto: Printscreen/Youtube/gastrobrat
MMMMM
Trik za najukusnije pohovano belo meso: Umesto u jaja, uvaljajte ga u ovu namirnicu i biće sočnije nego ikad
Ukoliko volite da jedete piletinu, saznajte i koji je to jedan tajni sastojak za ukusnije i sočnije belo meso
Objavljeno: 15.06.2025. 22:00h
Dunja Čavić
Pohovano meso je savršen predlog za ručak, ali samo ako je ukusno i sočno
Pohovano belo meso, bez obzira da li su šnicle ili štapići, verovatno su jedno od najomiljenijih jela, koje možete da napravite kod kuće.
Ukoliko volite da jedete piletinu, saznajte i koji je to jedan tajni sastojak za ukusnije i sočnije belo meso. Naravno, ukoliko se pohuje, svi volimo kada je poh hrskav i ukusan.
Ukoliko ne želite da pogrešite sa pohom i želite da bude savršen, jedan tajni sastojak će vam pomoći da ne omanete. U pitanju je majonez. Upotrebite sve sastojke kao i inače, samo umesto jaja iskoristite ovaj namaz.
(Espreso/Stvar ukusa/DČ)