Foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja
RADI POSAO
U vodu u kojoj kuvate krompir dodajte jedan sastojak: Brže će biti gotov i neće se nikad raspasti
Ali, da li ste znali šta treba da dodate u vodu u kojoj se kuva krompir kako bi ona brže proključala i kako bi bio brže spreman?
Objavljeno: 04.04.2025. 18:05h
Dunja Čavić
Dovoljna je samo jedna kašika ovog sastojka
Priprema krompira nije nimalo komplikovana, ali uvek postoje trikovi koji mogu da mu poboljšaju ukus.
Ali, da li ste znali šta treba da dodate u vodu u kojoj se kuva krompir kako bi ona brže proključala i kako bi bio brže spreman?
U šerpu sipajte vodu i dodajte kašiku ulja ili putera, na samom početku, pa tek onda krompir i voda će brže provriti, a samim tim i ubrzati proces kuvanja, piše Stvar ukusa.
Takođe, krompir će imati lepši ukus.