Foto: Jela Jelena Petrović

Sve je iznenadilo ovo jelo

Prste da poližeš za samo 300 dinara: Ovo je najjači i najjeftiniji ručak, Srbi će odlepiti zbog sastojaka i cene

Dodatan plus je što se brzo sprema, a trebaju vam samo 3 sastojka.

Objavljeno: 14.03.2025. 07:28h

Ukoliko nemate previše vremena za spremanje ručka, a na trpezi mora da se nađe obrok sa mesom, onda je piletina u crvenom sosu pravi izbor za vas. Dodatan plus je što se brzo sprema, a trebaju vam samo 3 sastojka.

500 g pileće džigerice

1 manja glavica luka

mala šoljica kuvanog paradajza (može i kečap razblažen s vodom)

Priprema:

U tiganj sipajte malo ulja. Crni luk očistite i isecite na šnite. Potom u zagrejano ulje stavite da se luk dinsta.

Nakon 2,3 minuta sipajte džigericu i nalijte sa malo vode.

Smanjite vatru da se dinsta na laganoj vatri.

Posle oko 15 minuta dodajte kuvani paradajz.

Promešajte.

Vodite računa da vam jelo ne zagori.

Bonus video:

(Espresos/ Informer/ I.M.)