Foto: Afis / Digifoodstock / Profimedia

ukusno do bola

Najjeftinija večera ikad: Odlično za ljude koji ne vole svinjsko meso, pravi se za 5 minuta i dobro će vas zasititi

Uvek možete dodati još nešto

Objavljeno: 31.01.2025. 15:08h

U kući imate samo tunjevinu i luku? Nikakav problem, možete dodati još neke začine i sve lepo stojiti u ukusnu i laganu večeru.

Odlično je i kao doručak!

Tunjevina sa crnim lukom

foto: Luca Santilli / Panthermedia / Profimedia

Sastojci:

1 konzerva tunjevine po želji

pola manje glavice crnog luka

biber

foto: Afis / Digifoodstock / Profimedia

Priprema:

Luk iseckajte na sitne kockice ili na rebarca. Tunjevinu ocedite od ulja i dobro umešajte sa lukom i malo bibera. Po želji umesto starog možete naseckati dva struka mladog crnog ili belog luka ili pola praziluka.

Ukoliko želite možete ukuvati i jaje, iseći ga, i staviti preko.

Bonus video:

(Espreso / M.S.)